Konferencija MIPRO 2023 – ICT LAW

00:00 21/01/2023

Još uvijek imate vremena prijaviti se za sudjelovanje na ovogodišnjem skupu MIPRO ICT LAW 2023 koji će se održati u Opatiji od 22. do 26. svibnja 2023. u sklopu veće MIPRO konferencije koja je ujedno najdugovječnija međunarodna znanstvena konferencija iz područja informacijske, komunikacijske i elektroničke tehnologije u jugoistočnoj Europi.

Rok za predaju sažetaka je 31. siječnja 2023, a cjelovite tekstove radova treba predati do 28. veljače 2023.  

Konferencija o pravu informacijskih i komunikacijskih tehnologija – ICT LAW posvećena je praćenju razvoja i novinama iz područja regulative, sudske prakse, prakse nadzornih i drugih tijela te novostima iz područja samoregulacije i najbolje industrijske prakse na područjima prava informacijskih tehnologija koja uključuju zaštitu privatnosti i osobnih podataka, zaštitu intelektualnog vlasništva, regulaciju elektroničke trgovine, napore u prevenciji kibernetičkog kriminaliteta, regulaciju interneta, elektroničkih medija i elektroničkih komunikacija.

U radu konferencije bit će prikazani i objavljivani izvorni znanstveni i stručni radovi, pregledi znanstvenih istraživanja i regulatorne prakse kao i osvrti de lege ferenda. Kvantitativna istraživanja učinka postojeće regulative i pravne prakse na poslovnu primjenu visokih tehnologija posebno su dobrodošla.

Više informacija: MIPRO 2023: ICT LAW