Dobro došli na novu mrežnu stranicu HDTP-a!

14:59 19/06/2019

Pred vama je nova web stranica Hrvatskog društva za transportno pravo koju smo pokrenuli u nastojanju da svim korisnicima, a posebice članovima Društva, pružimo jednostavan, učinkovit i brz pristup informacijama u području transportnog prava, te olakšamo i ubrzamo postupak prijave za članstvo u Društvu ili za sudjelovanje u radionicama, tribinama i savjetovanjima što ih HDTP periodično organizira.

Stranica u svojem statičnom segmentu nudi nove sadržaje poput pregleda propisa i ostalih pravnih izvora u području transportnog prava obuhvaćajući opće izvore, te one koji se odnose na pojedine transportne grane (ceste, željeznice, zračni promet i osiguranje transportnih rizika). Tu je i pregled korisnih linkova koji vas vode na stranice domaćih, europskih i međunarodnih institucija aktivnih u području transporta. U rubrici Vijesti pronaći ćete članke o novim zakonodavnim inicijativama na nacionalnoj ili europskoj razini, kao i ostale vijesti vezane uz transportno pravo.

Za članove Društva rezervirana je rubrika s materijalima s ranije održanih radionica i savjetovanja, a za one koji žele postati članovi Društva dovoljno je ispuniti online pristupni obrazac i slijediti upute.

Članovi društva registracijom na novoj web stranici dobivaju uvid u sve podatke o svojemu članstvu, poput pogodnosti koje mogu koristiti u skladu s kategorijom članstva koju su odabrali, podatke o već iskorištenim pogodnostima, i td.

U rubrici Aktivnosti i projekti pronaći ćete pregled već održanih radionica, tribina, savjetovanja, ali i najavu planiranih događanja s mogućnošću online prijave za sudjelovanje. Ukoliko nam pak želite predložiti temu za neku od naših budućih radionica, tribina ili savjetovanja, pozivamo vas da ispunite  online obrazac koji je dostupan na nekoliko mjesta na novoj stranici.   

Nadamo se da ćete rado koristiti sadržaje i mogućnosti što ih nudi nova web stranica Društva, a mi ćemo svakako nastaviti raditi na njezinoj kvaliteti.